Energy

Wij ontzorgen jou in je zoektocht naar efficiënter energiegebruik. Met de slimste producten op de markt geven wij je inzicht in je energieconsumptie en helpen wij je om jouw energieverbruik te optimaliseren.
Shutterstock 1376803097

Energiemanagement

Optimaliseer je energieverbruik. Fleet Facilities ontzorgt je hierbij middels een energiemanagementsysteem waarmee (hernieuwbare) energie efficiënt gebruikt kan worden. Het energiemanagementsysteem biedt een totaaloplossing voor energiemetingen. Energie kan gemakkelijk worden uitgewisseld tussen verschillende energiebronnen en energieverbruikers, zoals zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto’s, warmtepompen en andere apparaten via een cloud-gebaseerd dashboard.

Lees snel verder: Energiemanagement
Gtx 5000 Pro 51Kwh Batterij V2 Website Energieopslag 2

Energieopslag

Met een thuisbatterij draag je bij aan een groenere toekomst door de efficiënte inzet van hernieuwbare energiebronnen en kostenbesparend energiebeheer.

Lees snel verder: Energieopslag
Duurzame energie CO2 vrij - Fleet Facilities

Investeer in duurzame energie

Dat we zuiniger moeten zijn op onze planeet begint bij de hele maatschappij steeds meer door te dringen. Bijdragen aan de verduurzaming van de aarde en reductie van CO₂ is bovendien geen keus maar een must. Nederland streeft naar een volledig CO₂ vrij elektriciteitssysteem in 2050. Bestaande fossiele bronnen van elektriciteit moeten worden vervangen door hernieuwbare bronnen. Dit vraagt een niet-vrijwillige bijdrage van het bedrijfsleven. 

Optimaliseren van je energieverbruik?

Neem contact op en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen ontzorgen.

Contact

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op Social Media