Duurzame oplossingen voor mobiliteit en energie

Met een team van enthousiaste professionals vinden we op ieder mobiliteits- en energievraagstuk een vernieuwend antwoord op maat.

Ons verhaal

 

Toen we in 2018 met Fleet Facilities van start gingen hadden we onze focus op het leasen van duurzame voertuigen. Inmiddels is er veel veranderd! In 2019 breidden we uit met de exploitatie van deelauto’s en in 2020 voegden we laad- en parkeeroplossingen toe aan ons aanbod. Sinds 2022 bieden we ook energieoplossingen aan.

 

Anno 2023 opereert Fleet Facilities als full service aanbieder op het gebied van mobiliteit en energie. Op ieder mobiliteits- en energievraagstuk vinden wij een vernieuwend antwoord op maat. Dit doen wij door het flexibel aanbieden van een compleet aanbod. Van leasing, charging, energy tot parking; wij ontzorgen op alle gebieden!

Het team

Edwin van Deursen - Algemeen directeur Fleet Group

Edwin van Deursen

Algemeen directeur Fleet Group
Henk Gijsen - Partner - Fleet Facilities

Henk Gijsen

Partner
Henri van Zandvoort - Partner - Fleet Facilities

Henri van Zandvoort

Partner
Emke van Boxtel - Sales binnendienst / Officemanager

Emke van Boxtel

Sales binnendienst / Officemanager
Logo Fleet Facilities CMYK Payoff

Ingmar van Heerde

Sales binnendienst
Logo Fleet Facilities CMYK Payoff

Dymfie van Gulik

Financiën

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Neem contact op
Laadpaal Header - Fleet Facilities

Mobiliteit

Leasing, sharing, charging én parking. We ontzorgen en realiseren de oplossing die past bij jouw behoefte. Wij creëeren een totale bereikbaarheidsoplossing.

Natuur omgeving wind energie Header - Fleet Facilities

Energy

Wij ontzorgen jou in je zoektocht naar efficiënter energiegebruik. Met de slimste producten op de markt geven wij inzicht in je energieconsumptie en helpen wij je om jouw energieverbruik te optimaliseren.

Zelf bijdragen aan de toekomst van onze aarde? Bekijk onze openstaande vacatures.

Nieuws
Duurzaamheid - Elektrisch rijden - Fleet Facilities

Duurzaamheid

Dat we zuiniger moeten zijn op onze planeet begint bij de hele maatschappij steeds meer door te dringen. Organisaties en consumenten willen ‘iets’ met duurzaamheid doen. Maar wát dan? Fleet Facilities maakt dat ‘iets’ op verschillende manieren concreet.

Personenauto’s zijn verantwoordelijk voor meer dan 60% van de totale CO2-uitstoot van het wegtransport in Europa. De oplossing? Minder (vervuilende) auto’s op de weg. Door bijvoorbeeld auto’s te delen en over te stappen naar elektrisch rijden – maar dan wel op grote schaal. Dat is hoe mobiliteit er in de toekomst uitziet. Fleet Facilities maakt autodelen en elektrisch rijden, zowel privé als zakelijk, toegankelijk voor het grote publiek.

Slim energiemanagement draagt bij aan verduurzaming van de aarde door de uitstoot van CO₂ te reduceren. Bovendien leidt minder energieverbruik niet alleen tot minder uitstoot, maar ook tot lagere energiekosten voor jou als gebruiker. Een win-win situatie dus!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op Social Media