Energiemanagement

Optimaliseer je energieverbruik. Fleet Facilities ontzorgt je hierbij middels een energiemanagementsysteem waarmee (hernieuwbare) energie efficiënt gebruikt kan worden.

Het energiemanagementsysteem, dat is ontwikkeld door het Belgische Smappee, biedt een totaaloplossing voor energiemetingen. Energie kan gemakkelijk worden uitgewisseld tussen verschillende energiebronnen en energieverbruikers, zoals zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto’s, warmtepompen en andere apparaten via een cloud-gebaseerd dashboard.

©Smappee Dashboard - Fleet Facilities

Bespaar op energiekosten

De Smappee Infinity is een betaalbare oplossing waarmee energieverbruik zowel lokaal als centraal gemonitord en aangestuurd kan worden. Krijg inzicht in je energieverbruik en verhoog de energie-efficiëntie. Je regelt de balans tussen zonne-energie, elektrische auto’s, warmtepompen, zonnepanelen en meer apparaten via een cloud-gebaseerde interface. De mogelijkheden zijn eindeloos, variërend van slim opladen van je auto tot optimalisatie van je zelfverbruik tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen in de zakelijke omgeving. Bekijk hoe deze energieverbruiksmanager je energieverbruik kan verminderen en je kosten kan laten dalen.

©Smappee App - Fleet Facilities

Dashboard

Je energieverbruik in één oogopslag bekijken en aansturen? Installeer de app en krijg toegang tot het dashboard. Het dashboard geeft je gedetailleerde real-time gegevens over je energieverbruik. Door verschillende energiebronnen toe te voegen krijg je een compleet overzicht van al je energiestromen; elektriciteit, zonne-energie, gas en water. Het systeem is eenvoudig te installeren en te integreren met andere systemen. Je kunt je eigen verbruik optimaliseren en de energiestromen continu aanpassen door apparaten aan te sturen. Zo laat jij je auto op, op het moment dat de zonnepanelen energie opwekken.

©Smappee Dashboard opties - Fleet Facilities

Flexibiliteit

Met een uitgebreid productaanbod gericht op energiebeheer kies je alleen de functies en diensten die jij nodig hebt. Zo creëer je een product op maat dat volledig aansluit bij jouw situatie en wensen. Dankzij de modulariteit van Smappee Infinity kan je het systeem op elk moment uitbreiden met nieuwe modules. Ook de laadoplossingen van Smappee voeg je makkelijk toe.

Afbeeldingen afkomstig van ©Smappee

Compatibiliteit

Het energiemanagementsysteem is makkelijk aan te passen en uit te breiden met extra producten. Dit maakt het makkelijk om je apparaten, zoals laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen te koppelen aan het energiemanagementsysteem. Het systeem is compatibel met alle omvormers en de meeste elektrische installaties. Weten of je jouw installatie kunt integreren met de Smappee infinity?

Bekijk het hier

Fleet Facilities ontzorgt!

Verstrikt geraakt in de wirwar van energieoplossingen? Dat kan simpeler, vinden wij! Wij ontzorgen jou volledig in je zoektocht naar efficiënter energiegebruik. Met de slimste producten op de markt geven wij jou inzicht in je energieconsumptie en helpen wij je om jouw energieverbruik te optimaliseren. Wij werken voor bedrijven en particulieren en adviseren jou geheel op maat. Wij adviseren, leveren, installeren én onderhouden! 

Ben jij klaar om je energieverbruik te optimaliseren met een energiemanagementsysteem? Neem contact op en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen ontzorgen.

Contact

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op Social Media