Delen is jouw nieuwe bezit

Heb jij af en toe een auto nodig? Wil je geld besparen of je tweede auto eruit doen? Fleet Facilities maakt het mogelijk om elektrische auto’s in een besloten groep te delen. De deelauto staat altijd klaar voor de deur van je wooncomplex of bedrijf!
BMW I3 laden - Fleet Facilities

Sharing voor bedrijven & vastgoed

Het deelautoconcept heeft een positief effect op de geldende parkeernormen. Het totaalconcept levert extra faciliteiten en woon- en werkcomfort op en is zodoende een verlengstuk van jouw bedrijf of vastgoed.

Neem contact op

Sharing voor werknemers & bewoners

Deel je auto met de inwoners van je appartementencomplex of met je collega's. Autodelen is duurzaam, voordelig en eenvoudig. Gemiddeld kun jij 40% besparen op autorijden!

Duurzaam

Minder CO2-uitstoot per auto, minder auto’s door slim gebruik. Beter voor het milieu!

Voordelig

Betalen naar gebruik. Geen laadkosten, onderhoud, verzekering, wegenbelasting en afschrijving!

Eenvoudig

Met de app van Fleet Facilities kun je de deelauto reserveren, openen, rijden en sluiten.

Hoe werkt autodelen?

Door middel van de Fleet Facilities app kun je eenvoudig reserveren, openen, rijden en sluiten. Geen gedoe met sleutels. Het deelsysteem registreert automatisch de afstand en tijd.  

Elke elektrische deelauto heeft een vaste thuislocatie, waar je deze ook kunt laden. Zet de deelauto op de thuislocatie altijd aan de lader, ongeacht de resterende actieradius. De laadpas vind je in de deelauto, waarmee je kosteloos kunt laden. 

Wil je meedoen?

Op onderstaande locaties kunnen bewoners of werknemers al gebruikmaken van onze Sharing en Charging Facilities. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer info en volg de stappen om jezelf in te schrijven.

Na aanmelding ontvang je een link om je inschrijving te voltooien. Download vervolgens de Fleet Facilities app in de App Store of Google Play Store om in te loggen en te starten met rijden.

Parkeerplek The Scorpio Small - Fleet Facilities

Appartementencomplex The Scorpio

Capelle aan de Ijssel

Ga naar project

Veelgestelde vragen

Iedereen die over een geldig rijbewijs beschikt mag meedoen, van jong tot oud, tenzij je bent uitgesloten door een verzekeraar.

De meeste mensen zijn snel gewend aan het rijden met een elektrische auto. Het is heel erg stil en comfortabel. De auto’s krijgen ook een steeds betere actieradius en het aantal elektrische auto’s neemt dan ook fors toe.

Hier zijn handige apps voor ontwikkeld, bijvoorbeeld op de app van ‘Oplaadpunten’    kan je precies zien waar een laadpunt zich bevindt en of deze beschikbaar is.

Ja deze moet altijd worden aangesloten, ongeacht de resterende actieradius. Wanneer je vanuit de ’thuislocatie’ gaat rijden, moet je de laadkabel loskoppelen en achterin de auto leggen.

Indien nodig kan de helpdesk de volgende gebruiker omboeken naar een andere deelauto die vrij is. Het nummer van de helpdesk is: 085-4875660

We zorgen voor voldoende elektrische deelauto’s. Wanneer er meer vraag is, dan beschikbaarheid, zal het aantal worden opgeschaald.

De elektrische deelauto kan naar het buitenland. De auto is verzekerd en het pasje werkt bij de meeste laadstations in de Benelux. Het is wel belangrijk om de route goed voor te bereiden en te checken waar de laadpunten zijn. Reis je buiten de Benelux, dan moet je hier een speciale pas voor aanvragen. Via de https://laadpastop10.nl/ kun je filteren op een land om te kijken welke laadpas daar goed te gebruiken is.

Als hoofdgebruiker heb je een eigen risico van €300,00 per gebeurtenis.

Betreft wooncomplex de Keizer en The Scorpio, geeft iedere gebruiker toestemming voor de automatische incasso van de kosten betreft het autodelen.  Je ontvangt uiteraard altijd een overzichtelijk factuur voordat de incasso plaats vindt.

Betreft het PENTAPARC, iedere gebruiker ontvangt na iedere rit een link waarmee je kunt betalen. Bedrijven ontvangen maandelijks een link, waarmee ze kunnen betalen.

Kijk welke bundel bij jou past, naar het gelang van jouw gebruik. 

De bundels zijn all-in, dus inclusief de kosten van het laden.

De gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht. Als je de rit eerder begint en/of later afsluit, zal de berekende tijd hoger worden.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op Social Media